AirPods Pro

Jag köpte första versionens AirPods redan redan när de lanserades och har använt dem nästan dagligen. Ett känt problem med AirPods är att batteriet slits och en laddning räcker kortare och kortare. Det drabbade även mig och på slutet höll batteriet ungefär 30 minuter innan det var dags att ladda igen.

När Pro-versionen presenterades beställde jag direkt. Dels för att få nya fräscha batterier men också för att brusreduceringen lockade.

Jag sitter i kontorslandskap och där tycker jag brusreduceringen funkar klockrent. Om jag sitter länge (en timma eller mer) med lurarna i så upplever jag att de blir lite obekväma i örat. I de fallen skulle jag föredra ett par “over the ear”1.

Pro-versionen sitter som en smäck, och jag är aldrig rädd att de ska trilla ut.

Apropå passform och bekvämlighet passade aldrig första versionen av AirPods inte speciellt bra i mina öran. Pro-versionen sitter som en smäck, och jag är aldrig rädd att de ska trilla ut.

En ännu bättre produkt

Jag använde som sagt första versionen av AirPods väldigt mycket. Pro-verisonen har blivit en ännu bättre produkt som är väl värd en uppgradering om du går i sådana tankar.

Om du vill läsa mer om AirPods och dess betydelse för Apple rekommenderar jag Above Avalons artikel: AirPods are becoming a platform.

  1. Här tycker jag nya Beats Solo Pro verkar vara ett intressant alternativ till Sony och Bose.